Thursday, 18 July 2013

Jun Juneee

Setengah bulan dah Julai tapi baru nk cite pasal Jun. Saya macam busy plus internet access limited lor. Apa cite ek Jun? Hmm catatan permulaan Jun saya tak berapa best. Ada scene menangis. Saya fikir itu hanya kerana mungkin sebab saya dah lama tak menangis. Allah menegur la tu. Takut saya leka bukan?

Hafiz ajak bertunang masa saya tengah sedey sedey sedey tu. Saya tak ambil serius. Sebab saya memang tahu dia memang berhajat menikahi saya bila sampai masanya. Tapi masa tu takkan dah sampai kot? Saya fikir dia cuba menghibur hati saya je kot. Takkan macam tu cara dia melamar saya..kot?

OK. Tulah banyak sangat tengok drama...KOREA kot? Hee

Ayah memang tak bagi kami keluar dating tapi aku ni DEGIL. Oh mummy. I'm sorry. Kami keluar berdua tak sampai 2 jam pun. Itu pun duduk bersembang di KFC. On the way balik, Hafiz suarakan lagi hajat mahu bertunang selepas raya nanti. Aku started to..eh? Are you serious? Dah sedia nak kahwin ke? Ok. Dia SERIUS.

Story will be continued in July hoke.

Overall, baik baik saja lah Jun saya neh. Yang buruk pun Malaysia dilanda jerebu je.