Tuesday, 26 June 2012

morning lap lap bird sekalian..;)

Pengaruh Mr. K! :P

Wehhh tapi saya curious gile rupe dia cane??? Mesti tak hensom kan?? Tu dia tak penah tayang. Err..well yang saya perasan blogger perempuan selalu tak hide identiti tapi blogger lelaki selalu sorok-sorok. Owhh statistik insan yang sangat novice dalam dunia blogging. Hehe. BTW, saya bukan nak cite pasal MR. K.

Hmm, my gegurl kacak sound la akak akak ni sedey sedey je. So, hari ni nak post happy happy la. Haaa what can make me happy?? A BOOK. Seriously, just A book is enough. Kalau banyak lagi la. Muahahaha. Well, semalam hari saya disaster sket. Gitu le gamaknya buat kerja tak IKHLAS. Allah bagi TUNAI. Wuu

But then, saya balik rumah, 3 buku saya da sampai. YEAYyy!! Hmm but then it's means bertambah lagi 3 buah dalam LIST untuk DIBACA! Err..sebelum tu da ada 11 but last weekend I da settle 3 n now tambah lagi 3 semula, jadi tak de beza. Dalam perjalanan ada lagi 8 buah ye puan puan cik cik sekalian. Nghee

Frankly speaking, sometimes saya pun confuse saya ni bookaholic ka SHOPAHOLIC? FYI, err errr tuk this month saya dah habis 272 hengget Malaysia tuk 10 buah buku. BUKU CITE. YeayYyy 4 baris da buku-buku lagha haku yang tak lagha sebaris je. Nghee. Memang kena rombak semula barisan kabinet neh!

Maka dengan itu, saya berjanji (cross my fingers), saya cuma akan beli buku-buku yang tersenarai di bawah ini sahaja sehinggalah buku-buku tak lagha saya bertambah cukup sebaris lagi. Hee. Please enjoy the PICTURES. ;) Kalau tolong beli kan pun happy juga. :P







3 comments:

  1. ohhh.....my CA here....dammmm.....how???nak lerr jugak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhhhhhhhh suda lama ku cari tidak jumpa hokeee!! grrr nk cover putih tu jugak..wuuu

      Delete
  2. hahahha.nasib aku kedeq. bwahahha.. klau ikut aku, tu ak da blh dpt dkt 20 buah buku. Lol :P

    ReplyDelete